Nederlands (Nederland)


Inloggen is niet gelukt?

Annuleer

Bedankt voor je interesse in onze brochure(s). Vul onderstaand formulier in en vink de brochure(s) aan die je graag wilt ontvangen. Je ontvangt deze vervolgens direct via je email.
 

Persoonlijke gegevens

Selecteer de brochures die je wilt ontvangen

Bachelor programs

Master programs

PDEng programs

Algemene brochures

Hoe kunnen we contact met je onderhouden

Je hebt niet aangegeven op welke wijze we contact met je kunnen onderhouden. Hierdoor mis je wellicht interessant nieuws. Weet je het zeker?

De universiteit respecteert de persoonlijke levenssfeer van studenten, medewerkers en anderen waarvan wij persoonsgegevens verwerken. De TU/e verwerkt persoonsgegevens onder andere voor het verzorgen van onderzoek & valorisatie, onderwijs en bedrijfsvoering, in het kader van wettelijke verplichtingen en ter bescherming van gerechtvaardigde belangen van de TU/e en derden. Daarbij respecteren wij de verplichtingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Als interne toezichthouder heeft de universiteit mr. M.M.J. (Marco) Wijnants aangesteld. Vragen met betrokken tot privacy kunnen worden gericht aan privacy@tue.nl. Datalekken kunnen gemeld worden aan cert@tue.nl

CAPTCHA Image
Technische Universiteit Eindhoven

T: +31 (0)40 247 4747
E: studeren@tue.nl
www.tue.nl
                                                          
 

Inloggen

Vul s.v.p. je wachtwoord in, dan vullen wij het formulier in met jouw gegevens

Annuleer en ga terug naar het formulier

Instellen Wachtwoord

Je e-mailadres is bij ons bekend. Je hebt echter nog geen wachtwoord ingesteld. Klik op onderstaande link, dan ontvang je de verificatie e-mail met instructies.

Annuleer en ga terug naar het formulier

We hebben een e-mail naar je gestuurd, zodat je je wachtwoord kan instellen. Kijk in je inbox of eventueel je spambox voor de verificatie e-mail.

Ga terug naar het formulier